Onze visitekaartjes

  • 2017 Aboutus 05 Visitekaartje (5)
  • 2017 Aboutus 05 Visitekaartje (6)
  • 2017 Aboutus 05 Visitekaartje (8)
Konijn Houtbewerking voert zeer uiteenlopende opdrachten uit voor een brede klantenkring. Zij wil haar vakkennis en expertise graag met u te delen. In onze showroom treft u een aantal fraaie voorbeelden aan van de mogelijkheden die wij in hout realiseren op het gebied van trappen, interieurs, kozijnen, deuren, lijstwerk, betimmeringen, meubels, keukens….

U bent van harte welkom om te komen kijken. Wilt u een advies? Bel ons voor een afspraak, dan kunnen wij u de nodige aandacht geven.

"Wij staan onze opdrachtgevers graag terzijde bij het kiezen van houtsoorten, speciale bewerkingen, afwerkingen, design en details."

Support 

Regelmatig geven wij support aan architecten, interieurarchitecten en aannemers bij het vormgeven, detailleren en technisch uitwerken. Projecten volgens het LEAN principe zijn ons niet vreemd. Naar ieders tevredenheid leveren wij topkwaliteit aan onze professionele en particuliere opdrachtgevers. Klik hier om hun ervaringen met Konijn Houtbewerking te delen.

Referenties

Of het nu om een demo-model gaat of uitzonderlijk vormgegeven trappen, meubels of objecten, wij maken het waar in hout . Op onze website showen wij een selectie van  zeer uiteenlopende projecten.

 

Comments are closed.