Nieuws

Werk jij liever met staal?

  • 2018 Warder eiken staal bordes Foto Stefan Pronk LR (16)
  • 2018 Warder eiken staal bordes Foto Stefan Pronk LR (8)
  • 2018 Warder eiken staal bordes Foto Stefan Pronk LR (14)
  • 2018 Warder eiken staal bordes Foto Stefan Pronk LR (4)

Wij zoeken een ervaren constructiebankwerker / lasser

Konijn Houtbewerking maakt steeds meer trappen en meubels waarin staal wordt gecombineerd met hout of die geheel in staal worden uitgevoerd. Voor ons nieuwe staalverwerkingsbedrijf zoeken wij een ervaren constructiebankwerker / lasser, die van afwisselend werk houdt.

De functie omvat het samenstellen en aflassen van allerlei soorten trappen en meubels en het maken van licht tot middelzwaar constructiewerk in staal. Onze werkplaats in De Goorn is ingericht om te kunnen MIG / MAG lassen, TIG lassen, knippen, zagen, walsen en bankwerken. Op locatie worden voorkomende montage- en laswerkzaamheden uitgevoerd.
Ben jij de persoon die wij zoeken ? Klik hier voor meer info over de vacature en online solliciteren.
Heb jij iemand anders op het oog, stuur dan deze tip door.....

Dichterbij …dan u denkt

In het Rabo Bank magazine Dichterbij is een artikel gepubliceerd over het belang om kennis te delen en samen te werken. Kennis en kunde zit inderdaad vaak dichterbij dan je denkt.

Robert Pronk van Konijn Houtbewerking volgde een miniMaster bijeenkomst  van de Ondernemers Academie. Deze academie is opgezet door de Rabo Bank West-Friesland in samenwerking met Abovo Media en Schenkeveld Advocaten.

Het deelnemen aan een miniMaster is leerzaam en sorteert vaak direct effect

Initiatiefnemer Dennis Ooteman, accountmanager bij de Rabo Bank West-Friesland bezocht de showroom van Konijn Houtbewerking en liet zich voor het artikel in Dichterbij samen met Robert fotograferen.

Robert Pronk hield ook na de bijeenkomst contact met een van de deelnemers. Hij en Arno Hoekstra van Aannemersbedrijf West-Friesland AWF, gevestigd in Westwoud werken nu samen in 3 projecten.