Nieuws

Dichterbij …dan u denkt

In het Rabo Bank magazine Dichterbij is een artikel gepubliceerd over het belang om kennis te delen en samen te werken. Kennis en kunde zit inderdaad vaak dichterbij dan je denkt.

Robert Pronk van Konijn Houtbewerking volgde een miniMaster bijeenkomst  van de Ondernemers Academie. Deze academie is opgezet door de Rabo Bank West-Friesland in samenwerking met Abovo Media en Schenkeveld Advocaten.

Het deelnemen aan een miniMaster is leerzaam en sorteert vaak direct effect

Initiatiefnemer Dennis Ooteman, accountmanager bij de Rabo Bank West-Friesland bezocht de showroom van Konijn Houtbewerking en liet zich voor het artikel in Dichterbij samen met Robert fotograferen.

Robert Pronk hield ook na de bijeenkomst contact met een van de deelnemers. Hij en Arno Hoekstra van Aannemersbedrijf West-Friesland AWF, gevestigd in Westwoud werken nu samen in 3 projecten.

Word jij onze nieuwe collega?

  • 2018 Konijn Houtbewerking Foto With Pleasure PRess Productions (2) Uitsn
  • Konijn Houtbewerking Foto Stefan Pronk
  • 2018 Konijn Houtbewerking Foto Stefan Pronk (2)
  • DSC_4158
  • 2018 Konijn Houtbewerking Foto Stefan Pronk (3)

Konijn Houtbewerking zoekt een Allround Timmerman die zelfstandig op locatie trappen kan stellen en maatwerk in de interieurbouw realiseert.

De timmerman die wij zoeken draait ook mee in onze werkplaats en krijgt de kans om de eigen creativiteit en vakwerk in praktijk te brengen.

Wij zoeken mensen die van aanpakken weten en vakwerk met een hoge kwaliteit willen afleveren.

Interesse? Klik hier voor meer info op onze website.

Of ga naar Indeed voor een online sollicitatie.