Vakmanschap

Bij Konijn Houtbewerking werken gekwalificeerde mensen die hun vak verstaan en over veel vakkennis beschikken.

Op de thuisbasis werken onze medewerkers aan de planning, werkvoorbereiding en productie. Zij zijn deskundig op het gebied van inmeten, ontwerpen, ambachtelijk handwerk of CNC aangestuurde houtbewerkingen, het afwerken van hout…. Ontwerpen en ideeën kunnen in 2D en 3D worden gevisualiseerd. Al onze opdrachten ondergaan een technisch vertaling naar het grotendeels programmatisch aangestuurde geautomatiseerd productieproces. Het zorgt voor een perfecte maatvoering in complexe werkstukken.
Op locatie komt het aan op improvisatietalent en denken en handelen onze monteurs oplossingsgericht.

Precisiewerk

Binnen ons ultramoderne machinepark vervullen twee CNC aangestuurde freesmachines een belangrijke rol. Wij kunnen in 3D op fenomenale wijze precisiewerk in hout produceren. Bijvoorbeeld complex vormgegeven en geconstrueerde trappen. De nabewerking, en ambachtelijke werkzaamheden vinden plaats in een apart deel van onze werkplaats.

Eigen spuiterij

In onze eigen spuiterij gaat de aandacht uit naar een duurzame en milieubewuste oppervlakafwerking. Naast het inzetten van de moderne spuittechnieken voor het in kleur of blank spuiten van de onderdelen, brengen wij allerlei gangbare oppervlakteafwerkingen aan. In elke gewenste kleur, geborsteld of verouderd kunnen wij uw trap bij uw interieur laten matchen.

Leerbedrijf

Konijn Houtbewerking is een gewaardeerd leerbedrijf. Aanstormend talent in hout krijgt de kans om zich in de praktijk te bekwamen. Diverse stagiaires zijn na hun afstuderen binnen en buiten ons bedrijf met succes aan hun carrière begonnen.

No Comments Yet.

Leave a comment