Over ons

  • 2018 Konijn Houtbewerking Foto With Pleasure PRess Productions (2) Uitsn
  • 2018 Konijn Houtbewerking Foto Stefan Pronk (4)
  • 2018 Konijn Houtbewerking Foto Stefan Pronk (5)
  • 2018 Konijn Houtbewerking Foto Stefan Pronk (6)
  • 2018 Konijn Houtbewerking Foto Stefan Pronk (7)
  • 2018 Konijn Houtbewerking Foto Stefan Pronk (8)

Konijn Houtbewerking is uniek op het gebied van trappen en levert maatwerk in elk type design en materiaal. Daarnaast realiseren wij interieurprojecten en bieden precisiewerk in CNC freeswerk aan.

Zoekt u topkwaliteit tegen een scherpe prijs? Al meer dan 25 jaar realiseren wij de meest uiteenlopende en complexe opdrachten voor professionele en particuliere opdrachtgevers.

"Onze trappen gaan verder dan hout alleen ......".

Ons specialisme trappen en balustrades kent geen grenzen. Het is ons visitekaartje in talloze woningen en bedrijfsgebouwen. Steek-, kwart-, bordes- of ronde trappen. Elke trap heeft een unieke uitstraling en desgevraagd kunnen wij voor restauratieprojecten authentieke en monumentale trappen reproduceren.

En natuurlijk kunt u voor een eenvoudige trap om boven te komen ook bij ons terecht.

Variatie

Onze opdrachtgevers zijn gecharmeerd van de variatie die wij aanbieden in trappen: een uitgebreide materiaalkeuze; een tijdloze, industriële, moderne, retro, klassieke of trendy vormgeving of conform het eigen design. Geheel van hout. Of een combinatie van materialen: hout, staal, rvs, glas, rvs, stuc, beton. Afgewerkt in de stijl die bij u past: naturel getint of kleurrijk, ruig, geborsteld of glad, in de olie, white wash of dekkend gespoten, met een betonlook, super strak of met een besleten karakter…..
Wij verstaan de kunst om een veilige beloopbaarheid te garanderen in elk type design. Een trap die onze opdrachtgever aanspreekt en een pronkstuk in het interieur is.

Meedenken

Konijn Houtbewerking denkt graag mee. Onze showroom is de ideale plek om ideeën en inspiratie op te doen. Wij geven graag advies over vormgeving, details, constructieve aspecten of technische oplossingen. Bij ons is de klant koning. Wij doen er alles aan om onze opdrachtgevers tevreden te stellen, een opdracht goed uit te voeren en op tijd op te leveren.

Inspirerend

Persoonlijke wensen van onze opdrachtgevers inspireren ons. Het is voor ons steeds een uitdaging om op creatieve wijze vorm te geven aan wat de klant graag wil. Dat geldt ook voor opdrachten in de  interieurbouw, maatmeubilair en CNC werk. In onze showroom laten wij graag de mogelijkheden zien in diverse stijlen, materiaalkeuze en type afwerking. Ook voor uw budget. Maak een afspraak om langs te komen en laat u door ons verrassen.

Tot ziens in onze showroom.

No Comments Yet.

Leave a comment