Gezocht: Allround Timmerman & Constructiebankwerker / lasser

Konijn Houtbewerking zoekt een Allround Timmerman die van aanpakken weet en zelfstandig op locatie trappen kan stellen en maatwerk in de interieurbouw gaat produceren en monteren. Konijn Houtbewerking maakt ook steeds meer trappen en meubels waarin staal wordt gecombineerd met hout of die geheel in staal worden uitgevoerd en zoekt voor het nieuwe staalverwerkingsbedrijf een ervaren Constructiebankwerker / Lasser, die van afwisselend werk houdt.

Konijn Houtbewerking biedt haar medewerkers de ruimte om in de praktijk kennis te maken met alle facetten van het monteren van trappen en interieurbouw. Inclusief de uitdaging om vakmanschap en kwaliteit op locatie af te leveren.

Allround timmerman

Als timmerman draai je ook mee in onze werkplaats. Je krijgt de kans om jouw eigen creativiteit en vakwerk in praktijk te brengen. Wij zoeken mensen die van aanpakken weten en vakwerk met een hoge kwaliteit willen afleveren? Wil je in onze werkplaats en de buitendienst aan een nieuwe uitdaging in hout beginnen?
Heb jij een mbo-opleiding in de richting van timmerman en/of enkele jaren ervaring met timmeren? Dat is een pre. Ook als jij in het bezit bent van een rijbewijs Belangrijk is dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en de Nederlandse taal goed beheerst.
De salariëring vindt plaats volgens de CAO Timmerfabrieken en is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij gaan uit van een werkweek van 37,5 uur en een voltijd dienstverband. Konijn Houtbewerking biedt een baan met uitzicht op een vast dienstverband.
Klik hier voor info over de vacature Allround Timmerman en online solliciteren.

Constructiebankwerker / lasser

Wij zoeken een enthousiast en proactief persoon met een zelfstandige instelling en een brede interesse, ook voor machinale computergestuurde metaal- en houtbewerking.
De functie omvat het samenstellen en aflassen van allerlei soorten trappen en meubels en het maken van licht tot middelzwaar constructiewerk in staal. Onze werkplaats in De Goorn is ingericht om te kunnen MIG / MAG lassen, TIG lassen, knippen, zagen, walsen en bankwerken. Op locatie worden voorkomende montage- en laswerkzaamheden uitgevoerd. Ben jij de persoon die wij zoeken ?
Klik hier voor meer info over de vacature Constructiebankwerker / lasser en online solliciteren.

Heb jij iemand anders op het oog, stuur dan onze vacaturetips door.....