Gezocht: collega’s die in hout en/of staal denken en werken

Konijn Houtbewerking is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van het ontwerpen en produceren van bijzondere trappen en maatwerk. Wij creëren en produceren projecten in hout en combineren dit met staal, glas, natuursteen…..

Ons team zoekt per direct versterking. Word jij onze nieuwe collega die van aanpakken weet en zelfstandig op locatie en in teamverband in onze werkplaats aan de slag gaat?

Vacature 1: Allround Timmerman / Trappensteller

Wij zoeken per direct een allround timmerman / trappensteller. Je draait mee in onze werkplaats en krijgt de kans om jouw eigen creativiteit en vakmanschap in praktijk te brengen. Wij zoeken mensen die van aanpakken weten, oplossingsgericht werken en voor topkwaliteit gaan. Belangrijk is dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en de Nederlandse taal goed beheerst. Een mbo-opleiding in de richting van timmerman en/of enkele jaren ervaring met timmeren is een pre.

Wil jij in onze werkplaats en/of de buitendienst deze bijzondere uitdaging in hout aangaan? Klik dan hier om online te solliciteren voor de vacature Allround Timmerman.

Vacature 2: Constructiebankwerker / lasser

Werk je graag met staal? Wij zoeken voor ons staalverwerkingsbedrijf met machinale computergestuurde metaalbewerking een constructiebankwerker / lasser.

Ben jij een enthousiast en proactief persoon, met een zelfstandige instelling en een brede interesse. De functie die wij aanbieden omvat het samenstellen en aflassen van allerlei soorten trappen en meubels en het maken van licht tot middelzwaar constructiewerk in staal. Onze werkplaats in De Goorn is ingericht om te kunnen MIG / MAG lassen, TIG lassen, knippen, zagen, walsen en bankwerken. Op locatie voer je voorkomende montage- en laswerkzaamheden uit.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Klik dan hier om online te solliciteren voor de vacature Constructiebankwerker / lasser en online solliciteren.

Zeg het voort... 

Heb jij iemand anders op het oog, stuur of link dan onze vacaturetips door.....