Gezocht: Allround Timmerman

Wil je in onze werkplaats en de buitendienst aan een nieuwe uitdaging in hout beginnen?

Konijn Houtbewerking zoekt een Allround Timmerman die van aanpakken weet en zelfstandig op locatie trappen kan stellen en maatwerk in de interieurbouw gaat produceren en monteren. Als timmerman draai je ook mee in onze werkplaats.Je krijgt de kans om jouw eigen creativiteit en vakwerk in praktijk te brengen. Wij zoeken mensen die van aanpakken weten en vakwerk met een hoge kwaliteit willen afleveren?

Ben jij een enthousiast en proactief persoon met een zelfstandige instelling en een brede interesse, ook voor machinale computergestuurde houtbewerking?

Konijn Houtbewerking biedt haar medewerkers de ruimte om in de praktijk kennis te maken met alle facetten van het monteren van trappen en interieurbouw. Inclusief de uitdaging om vakmanschap en kwaliteit op locatie af te leveren.

Heb jij een mbo-opleiding in de richting van timmerman en/of enkele jaren ervaring met timmeren?

Dat is een pre. Ook als jij in het bezit bent van een rijbewijs Belangrijk is dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en de Nederlandse taal goed beheerst.

De salariëring vindt plaats volgens de CAO Timmerfabrieken en is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij gaan uit van een werkweek van 37,5 uur en een voltijd dienstverband. Konijn Houtbewerking biedt een baan met uitzicht op een vast dienstverband.
Meer informatie over de vacature tref je aan op Indeed.